Ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην χθεσινή εκδήλωση

Κατάμεστη η αίθουσα του Ζαππείου όπου έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης "Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή" που διοργανώνει το Ίδρυμα Α. Παπανδρέου.
Κατάμεστη η αίθουσα του Ζαππείου όπου έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης "Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή" που διοργανώνει το Ίδρυμα Α. Παπανδρέου.

Στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» πλήθος κόσμου, στελεχών, βουλευτών και πρώην βουλευτών του κόμματος, καθώς επίσης και πρώην υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.

Εκτός από τη σύζυγό του 'Αντα και τα αδέρφια του Σοφία, Νίκο και Αντρίκο με τις συζύγους τους, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Κ. Σκανδαλίδης, Φ. Γεννηματά, Φ. Σαχινίδης, Θ. Μωραΐτης, Ν. Σηφουνάκης, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Γ. Μανιάτης, Συμ. Κεδίκογλου, Μ. Μπόλαρης, Γ. Καψής και Π. Καψής, καθώς επίσης και η επί χρόνια γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου Αγγέλα Κοκόλα.Ακόμη, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και οι Χρ. Αηδόνης, Μιχ. Καρχιμάκης, Δ. Καρύδης, Αφρ. Αλ Σάλεχ, Ν. Αθανασάκης, Β. Έξαρχος, Γρ. Νιώτης, Κ. Γείτονας, Ντ. Ρόβλιας, Γ. Πεταλωτής, Μ. Όθωνας, Γ. Μαγκριώτης, Γ. Κουτσούκος, Γ. Κουτρουμάνης, Μιλτ. Παπαϊωάννους, Γ. Δριβελέγκας, 'Α. Νταλάρα, Π. Οικονόμου, Γ. Πανάρετος, Ρ. Σπυρόπουλος, Θ. Τσούρας, Ανδ. Μακρυπίδης, Κ. Μπαντουβάς, Ν. Φαρμάκης.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, οι Ανδ. Παπαμιμίκος (ΝΔ) και Ν. Τσούκαλης (ΔΗΜΑΡ) εκπροσωπώντας τους αρχηγούς των κομμάτων τους, που είχαν προσκληθεί, καθώς και ο επίσης προσκεκλημένος, δήμαρχος της Αθήνας. Γ. Καμίνης