Quantcast

Μήνας Παιδιού ο Δεκέμβριος για την πρωτοβουλία «Στηρίζω» της ΝΔ

Σειρά δράσεων αφιερωμένες στο παιδί προγραμματίζει, η πρωτοβουλία δράσεων αλληλεγγύης της ΝΔ.
Σειρά δράσεων αφιερωμένες στο παιδί προγραμματίζει για τον μήνα Δεκέμβριο, η πρωτοβουλία δράσεων αλληλεγγύης της ΝΔ «Στηρίζω». Περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ημέρα εθελοντικής εργασίας που θα προσφέρουν στελέχη της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα, σε ιδρύματα που αφορούν το παιδί, συλλογή τροφίμων και ρούχων, καθώς και εκδηλώσεις για την παιδική κακοποίηση και το internet, σε δέκα νομούς της περιφέρειας.

Επίσης, προγραμματίζονται εβδομάδα εθελοντικής εργασίας από την ΟΝΝΕΔ σε διάφορα ιδρύματα, η δημιουργία 25 κοινωνικών βιβλιοθηκών σε όλες τις παιδουπόλεις, η προσφορά 10 χιλιάδων βιβλίων και δώρα για όλα τα παιδιά σε δημοτικούς σταθμούς και παιδουπόλεις, καθώς και η λειτουργία ενημερωτικού site, μέσω του οποίου θα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει χρήματα και να πληροφορείται για τις δράσεις, που θα υποστηρίζουν το έργο της UNICEF.

Σε αυτό το πλαίσιο συνεργασίας με τη UNICEF, θα διοργανωθεί επίσης, εκδήλωση προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά εμβολίων που θα διατεθούν για τα προγράμματα εμβολιασμών της στην Ελλάδα.