Quantcast

Ο Τσίπρας, ο Καραγκούνης και η Μπάρτσα

Ποιες φωτογραφίες κοσμούν το κινητό του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένας ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας του Καμερούν είχε πει ότι του αρέσει το ποδόσφαιρο επειδή είναι το μοναδικό πεδίο όπου οι μικρές χώρες μπορούν να κερδίσουν τις μεγάλες. Σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό” ο Αλέξης Τσίπρας είναι ποδοσφαιρόφιλος και φανατικός οπαδός της Μπαρτσελόνα.

Κι αν, όπως αναφέρει η στήλη, η πρώτη φωτογραφία που δεσπόζει στο κινητό τηλέφωνο του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτή των δύο υιών του, η δεύτερη είναι μια φωτογραφία των παικτών της Μπαρτσελόνα από την έδρα της ομάδας το γήπεδο Καμπ Νου. Το φωτογραφικό τεκμήριο, εξάλλου, το έδειξε ο ίδιος σε συνομιλητές του.

Με αφορμή τα ποδοσφαιρικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Τσίπρας όποτε βρεθεί στο εξωτερικό περνάει και από το γήπεδο της εκάστοτε πόλης, αν υπάρχει σημαντικός αγώνας. Μάλιστα, κατά το πρόσφατο ταξίδι του στο Λονδίνο είχε πάει στο γήπεδο για να δει τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος παίζει στη Φούλαμ. Οπως αναφέρει ο “Μικροπολιτικός” ο διεθνής ποδοσφαιριστής τον έβαλε να καθίσει στην εξέδρα των επισήμων μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ