Quantcast

Το sms Φωτόπουλου σε υπουργούς και βουλευτές

Με μήνυμα που έστειλε στα μέλη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και τους υπουργούς ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις των «πράσινων» συνδικαλιστών στα μέτρα της κυβέρνησης, πριν καν εξαγγελθούν.

Με μήνυμα που απέστειλε στα μέλη της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ αλλά και στους υπουργούς ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις των «πράσινων» συνδικαλιστών στα μέτρα της κυβέρνησης, πριν αυτά καν εξαγγελθούν.

Ο κ. Φωτόπουλος καλεί τους υπουργούς και τους βουλευτές «να μην παραδώσουν» τη ΔΕΗ, ξεκινώντας με το καλημέρα την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση.

Το sms που έλαβαν οι βουλευτές έχει ως εξής:

«Σύντροφέ μας με απόλυτο σεβασμό, με όλη την εκτίμηση για τις μάχες που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια, στη βάση των αγώνων μας και όλων όσων μας συνδέουν, σε καλούμε να υπερασπιστείς την τελευταία μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού λαού. Η ΔΕΗ είναι εθνικό κεφάλαιο, το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό. Ας δείξουμε ως κυβέρνηση ότι έχουμε αντιστάσεις, ας δείξουμε ότι έχουμε κόκκινες γραμμές. Ας δείξουμε ότι δεν παραδίνουμε ότι μας ζητάνε. Εκτός των άλλων (που είναι η ουσία) αυτό στα μάτια του λαού μας θα μας κρατήσει ψηλά. Με τα παραπάνω λόγια δεν έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν σας και κυρίως τον Πρόεδρο μας. Όμως αν δώσουμε και την ΔΕΗ αύριο ως κράτος δεν θα έχουμε κανένα εργαλείο στα χέρια μας για να ασκήσουμε πολιτική».