Quantcast

AEK: Αποφασίζει για σέντερ φορ ο Αλμέιδα

Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα στην ΑΕΚ σχετικά με την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δεν κατάφερε ούτε χθες να προπονηθεί κανονικά και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Ο παίκτης θα δοκιμάσει σήμερα να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς, όμως μοιάζει δύσκολο ο Ματίας Αλμέιδα να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον κίνδυνο να τον χάσει μεγαλύτερο διάστημα.

Κάπως έτσι ο Αργεντινός τεχνικός καλείται να επιλέξει τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Λιβάι στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης στο παιχνίδι με τους «πράσινους».

Ο Τσούμπερ είναι φαβορί για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, έστω και αν δεν ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν είναι σέντερ φορ, όμως τα πήγε εξαιρετικά στο Ηράκλειο και το Περιστέρι, σκόραρε με τον Ατρόμητο και στο προηγούμενο ματς έδειξε ξανά πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Σίγουρα ο Αραούχο θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά μένει να φανεί αν θα παίξει πίσω από τον Τσούμπερ ή θα πάει εκείνος στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Υπάρχει, όμως, και η επιλογή του Φαν Βέερτ, ο οποίος είχε αποκλειστεί από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και «δυναμώνει» περισσότερο το παραπάνω σενάριο για την «Ένωση».

ΠΗΓΗ: filathlos.gr