Quantcast

ΑΕΚ: Αυτό είναι το παρασκήνιο της επιστροφής του Ζήση

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επικοινώνησε λίγο μετά τον τραυματισμό του Νίκου Γκίκα με τον Νίκο Ζήση, ο οποίος αναρωτήθηκε αν χρειάζεται βοήθεια στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Ο προπονητής της ΑΕΚ του έκανε την πρόταση να είναι αυτός ο παίκτης που θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, με τον πολύπειρο πλέι μέικερ να ζητάει λίγο χρόνο για να απαντήσει: «Είναι ευκαιρία για μένα. Άφησε με να το σκεφτώ 2-3 ώρες, γιατί είναι ξαφνικό και θα σου απαντήσω».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ζήσης έδωσε τη θετική απάντηση και προχώρησε τις διαδικασίες με τη Μπανταλόνα, με την οποία δεσμευόταν με συμβόλαιο.

«Είναι το ιδανικό να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που με ανέδειξε και έγινα πρώτη φορά πρωταθλητής. Έχω τεράστιο κίνητρο. Δεν θα έρθω τιμής ένεκεν. Η ομάδα έχει στόχους κι εγώ μαζί της. Υπάρχουν το Κύπελλο, το Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει ο τελικός του πρωταθλήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 36χρονος άσος.

Ποιο νούμερο θα φορά

Ο Νίκος Ζήσης επέστρεψε στην ΑΕΚ για να κλείσει μια λαμπρή καριέρα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά δεν θα φορέσει την αγαπημένο του αριθμό, το «6».

Κι αυτό, γιατί η εμφάνιση με τον αριθμό 6 έχει αποσυρθεί προς τιμήν του Γιώργου Τρόντζου και κοσμεί πλέον την οροφή του ΟΑΚΑ.

Έτσι, ο πολύπειρος γκαρντ θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «16», την οποία φορούσε και στη Μπανταλόνα τους προηγούμενους μήνες και είναι... οικεία για εκείνον.