Quantcast

«Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα στην Ισπανία η Ρεάλ - ΒΙΝΤΕΟ

Ακάθεκτη προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος συνεχίζει η Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έπαιξε όσο χρειαζόταν κόντρα στη Γρανάδα και επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας, αγκαλιάζοντας τον φετινό τίτλο.  

Οι «μερένγκες» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό με το καταπληκτικό σουτ του Μεντί, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μπενζέμα με ωραίο τελείωμα έβαλε στέρεες βάσεις για να πάρει την νίκη η ομάδα του.

Από εκεί και πέρα η Γρανάδα πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 36ο λεπτό θα μπορούσε να μειώσει το σκορ, ωστόσο ο Κουρτουά αποσόβησε την κεφαλιά του Φερνάντεθ. Πιο δυναμικά μπήκαν και στην αρχή του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι και στο 50ο λεπτό, ο Κασεμίρο έκανε λάθος στο κέντρο, ο Ερέρα έβγαλε φοβερή κάθετη στον Ματσίς κι εκείνος με σουτ από αριστερά μείωσε σε 1-2.

Μάλιστα στο 85ο λεπτό, ο Κουρτουά έσωσε εντυπωσιακά το σουτ του Αντονίν, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ράμος έσωσε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Αζεέζ.

Πλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται δυο βαθμούς στα υπόλοιπα δυο παιχνίδια  για να πανηγυρίσει το 34ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.