Quantcast

Ανανέωσε με Μπασκόνια ο Ντράγκιτς

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε σήμερα ότι έφτασε σε συμφωνία με τον Ζόραν Ντράγκιτς, προκειμένου ο Σλοβένος γκαρντ/φόργουορντ να παραμείνει στην ομάδα και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο 31 ετών άσος εντάχθηκε στο δυναμικό της ισπανικής ομάδας τον Ιανουάριο του 2020, προερχόμενος από τη γερμανική Ουλμ και είχε μέσο όρο 7,1 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 11 αγώνες για το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς επίσης 7,8 πόντους και 2 ριμπάουντ σε πέντε αναμετρήσεις της Euroleague. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντράγκιτς σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων σε τρία παιχνίδια για το τουρνουά, με το οποίο «έπεσε η αυλαία» της σεζόν 2019-20 στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο Σλοβένος πέτυχε 21 πόντους στον ημιτελικό με τη Βαλένθια και βοήθησε την Μπασκόνια να στεφθεί τελικά πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Ο Ντράγκιτς άρχισε την καριέρα του στη Σλόβαν, αγωνίστηκε ακόμη στη Σλοβενία με την Κρκα Νόβο Μέστο, ενώ στη συνέχεια φόρεσε και τις φανέλες των Ουνικάχα Μάλαγα, Φοίνιξ Σανς, Μαϊάμι Χιτ, Σιού Φολς Σκάιφορς, Κίμκι, Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές.