Quantcast

Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε σαν ροκ σταρ από τους οπαδούς των Μπακς στην παρέλαση των πρωταθλητών και δήλωσε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που πέτυχε η ομάδα του.

Ο MVP των τελικών του ΝΒΑ εμφανίστηκε με το βραβείο του και το τρόπαιο του πρωταθλητή στην κεντρική σκηνή, που έχει στηθεί στην «Deer District», μπροστά σε αμέτρητο κόσμο και το τι ακολούθησε... δεν περιγράφεται. Οι οπαδοί των «ελαφιών» αποθέωσαν τον υπερπαίκτη τους, την ώρα που όλοι ήταν «μεθυσμένοι» (ή και μεθυσμένοι) από την χαρά της κατάκτησης του τίτλου ύστερα από 50 χρόνια.

Για την ακρίβεια, ο πανζουρλισμός για τον «Greek Freak« ξεκίνησε από την παρουσίασή του, πριν καλά - καλά πιάσει το μικρόφωνο στα χέρια του.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Giannis»: 

Για τις σκέψεις που κάνει ως πρωταθλητής: «Είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος για όλη την ομάδα. Βάλαμε δουλειά, πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει. Προσπαθώ να το ζήσω και να το απολαύσω μαζί σας».

Για την ιστορία της οικογένειάς του: «Είναι μια απίστευτη ιστορία. Δουλέψαμε σκληρά, τα καταφέραμε. Τρεις από εμάς είμαστε πλέον πρωταθλητές. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αν μας έλεγαν πριν από δέκα χρόνια οι τρεις μας θα ήμασταν πρωταθλητές δεν θα το πιστεύαμε. Ξέρω ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι περήφανοι για εμάς».

Για το τι θα έλεγε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αν ήταν πάνω στην σκηνή: «Μιλγουόκι, τα καταφέραμε. Το κάναμε. Αυτή είναι η πόλη μας, είναι απίθανο αυτό που ζούμε».