Quantcast

Απεγνωσμένος ο Κούμαν με την κατάντια της Μπαρτσελόνα: «Τι παραπάνω να κάνω;»

Το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τα τελευταία 29 χρόνια πραγματοποιεί η Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα ηττήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ τραυματίστηκε και ο Ζεράρ Πικέ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα του, αλλά και στα προβλήματα που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε: "Είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Δεν είναι αρκετό, συμφωνώ, αλλά είναι πάντα δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες απέναντι σε ομάδες όπως η Ατλέτικο. Η άμυνα μας ήταν καλή, είναι δύσκολο αμέσως να είσαι σε ένα σημείο όταν χάνεις την μπάλα.

Το γκολ της Ατλέτικο προήλθε από δικό μας λάθος. Το παιχνίδι ήταν στο 47ο (2ο λεπτό καθυστερήσεων πρώτου ημιχρόνου), είχαμε την μπάλα, ήμασταν στο 0-0 και μετά κάναμε το λάθος και έγινε το 1-0. Δεν έπρεπε να συμβεί. Όπως κάθε προπονητής είμαι υπεύθυνος. Ξέρουμε πως πρέπει να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα μας. Δουλεύουμε, προσπαθώ να βάλω την καλύτερη διαθέσιμη ομάδα σε κάθε αγώνα. Τι παραπάνω μπορώ να κάνω;".