Quantcast

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της A BOLA για Σεμέδο και Μπενφίκα

Ως πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της «χτυπάει» η «A Bola» την πιθανή μεταγραφή του Σεμέδο από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα.

Σε αυτό το δημοσίευμα αναφέρεται ότι η πορτογαλική ομάδα είναι ακόμη πιο κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού μετά από θετικές εξελίξεις στην υπόθεση τις τελευταίες ημέρες.

 

Ο Σεμέδο αποτελεί επιλογή του Ζόρζε Ζέσους με την μεταγραφή του να εκτιμάται ότι θα κυμανθεί κάπου ανάμεσα στα 5 με 10 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα επισημαίνει ότι η ελληνική ομάδα ζητούσε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ αλλά μετά την πανδημία όλα άλλαξαν με τους ερυθρόλευκους να είναι περισσότερο ελαστικοί. 

Χαρακτηριστικά σημειώνεται: «Ο Σεμέδο είναι κοντά στους "αετούς" από τότε που ο Ζόρζε Ζέσους επιβεβαίωσε την επιστροφή του στην Μπενφίκα. Δεν αποτέλεσε καν απειλή για την... Μπενφίκα, το γεγονός ότι η Πόρτο έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη. Στον Σέρτζιο Κονσεισάο αρέσει ο αμυντικός, αλλά δεν υπήρχε καν πρόταση από την Πόρτο, αφήνοντας το δρόμο ανοιχτό για τους "κόκκινους" να ολοκληρώσουν μια μεταγραφή που μπορεί να φτάσει μεταξύ 5 και 10 εκατομμυρίων ευρώ. Στο τέλος του 2019 πληροφορίες από την Ελλάδα ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός θα ήθελε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, αλλά η πανδημία του κορονοϊού έκανε την ομάδα πιο ευέλικτη».