Quantcast

Απών ο Κέιν από την «πρώτη» της Τότεναμ, φουντώνουν οι φήμες για Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι κοντά στην απόκτηση του Χάρι Κέιν. Ο Αγγλος σούπερ σταρ θέλει να φύγει από την Τότεναμ για να κερδίσει τίτλους και η Σίτι φαντάζει ως η καλύτερη λύση για τη συνέχιση της καριέρας του.

Να σημειωθεί πως η ομάδα του Λονδίνου έχει αποδεχθεί το αίτημα του Κέιν για μεταγραφή, αλλά δεν θα το κάνει με λιγότερα από 150 εκατ. ευρώ. 

Ενδεικτικό της απόφασης του Κέιν να φύγει από τους «Σπερς» είναι το γεγονός πως σήμερα απουσίαζε από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Λονδίνου, ενόψει της νέας σεζόν. Οι «Σπερς» υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο, αλλά ο Αγγλος σταρ απουσίαζε, χωρίς να υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της διοίκησης.

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Αγγλίας, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ είναι πρόθυμη να δώσει αυτό το ποσό, σε μια μεταγραφή, το συνολικό κόστος της οποίας θα φθάσει τα 220 εκατ. ευρώ! 

Ο ίδιος ο Κέιν έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πολίτες», με εβδομαδιαίες αποδοχές κοντά στις 450 χιλιάδες ευρώ. Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, άναψε το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Αγγλου σταρ και τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής.