Quantcast

Αρέσει στον Ολυμπιακό τερματοφύλακας ομάδας της Σούπερ Λίγκα

Αρκετά μάτια βρίσκονται πάνω στον φύλακα-άγγελο ομάδας της Super League, με τον ίδιο να έχει αποκτήσει αρκετούς «μνηστήρες».

Ο λόγος για τον 29χρονο Ισλανδό τερματοφύλακα της Λάρισας Όγκμουντουρ Κρίστινσον που αποτελεί λίρα εκατό για τους βυσσινί και θεωρείται δεδομένο ότι θα αποτελέσει την επόμενη... περήφανη πώληση του Αλέξη Κούγια. Αν όχι τον Γενάρη, τότε το προσεχές καλοκαίρι.

Το συμβόλαιό του, άλλωστε, λήγει το 2020 και από τη στιγμή που είναι εν ενεργεία διεθνής και σε εξαιρετική ηλικία, το πρότζεκτ του Κρίστινσον δεν αφήνει αδιάφορες αρκετές ομάδες. 

Στην πιάτσα των ατζέντηδων υπάρχει βεβαιότητα ότι βρίσκεται στα… ραντάρ μεγάλου κλαμπ της Δανίας, αλλά ο Ισλανδός δεν έχει περάσει απαρατήρητος κι εντός των συνόρων.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται στο «στόχαστρﻨκαι του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει κάνει μάλιστα ήδη μέσω τρίτου μία διερευνητική κρούση!

Οι ερυθρόλευκοι, εξάλλου, βρίσκονται σε αναζήτηση πορτιέρο, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Ανδρέα Γιαννιώτη και ο Κρίστινσον κάθε άλλο παρά αδιάφορους τους αφήνει.

Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, στη Λάρισα δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον πουλήσουν, παρά μόνο αν υπάρξει κάποια πρόταση που… δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν. Βασική επιδίωξη, πάντως, των βυσσινί είναι να συμβεί αυτό το καλοκαίρι.