Quantcast

Άρχισε να... (ξανα)φεύγει ο Μέσι - Στη γωνία η Σίτι τον Ιανουάριο

Ο Λιονέλ Μέσι άρχισε να (ξανα) φεύγει από την Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Καταλωνίας Mundo Deportivo «ο Λιονέλ έδειξε με τα λόγια του ότι είναι πολύ δυσαρεστημένος στη Μπαρτσελόνα αρά το γεγονός ότι ο Μπαρτομέου και ολόκληρο το διοικητικό του συμβούλιο παραιτήθηκαν στις 27 Οκτωβρίου.»

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η αποχώρησή του, πιθανότατα για την Μάντσεστερ Σίτι, ούτε τον Γενάρη!

Χθες λίγο μετά την άφιξή του με ιδιωτική πτήση στη Βαρκελώνη, μετά τους προκριματικό αγώνα με το Περού στη Λίμα για το Μουντιάλ 2022, ο διάσημος Αργεντινός, εκνευρίστηκε, όταν χρειάστηκε να περάσει από έλεγχο ανθρώπων του Υπουργείου οικονομικών.  «Μετά από πάνω, από 15 ώρες πτήσης, βρίσκω εκεί ένα άτομο από το Υπουργείο Οικονομικών που κάνει μια επιθεώρηση. Είναι τρελό », είπε μετά από μισή ώρα περιμένοντας στο τερματικό για να ολοκληρώσει τη διαδικασία και πριν μπει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγός του, Αντονέλα Ροκούτσο. 

Την οργή του προκάλεσε επίσης ερώτηση δημοσιογράφου στον ιδιωτικό τερματικό σταθμό πτήσεων στο αεροδρόμιο El Prat,

για τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου του Αντουάν Γκριεζμάν. «Είμαι κουρασμένος να είμαι πάντα το πρόβλημα των πάντων στο  σύλλογο», ήταν η σύντομη δήλωση του Μέσι. Ο Έρικ Ολάτς, πρώην μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού, κατηγόρησε τον Μέσι την περασμένη εβδομάδα στο France Football. «Ο Αντουάν έφτασε σε ένα σύλλογο με σοβαρά προβλήματα όπου ο Μέσι ελέγχει τα πάντα. Είναι αυτοκράτορας και μονάρχης και δεν είδε την άφιξη του Αντουάν θετικά. Η στάση του Μέσι ήταν αξιοθρήνητη. Πάντα άκουγα τον Αντουάν να λέει ότι δεν είχε προβλήματα με τον Μέσι, αλλά ποτέ το αντίστροφο. Είναι το καθεστώς του τρόμου. Είτε είστε μαζί του, είτε είστε εναντίον του.»

Σήμερα ο Μέσι, αφού ανακάμψει από το jet-lag (έξι ώρες διαφορά από το Περούέχει η Ισπανία), θα επιστρέψει στην προπόνηση στο Ciutat Esportiva υπό τον Ρόναλντ Κούμαν για να προετοιμαστεί για τη σημαντική μονομαχία του πρωταθλήματος το Σάββατο στο Wanda Metropolitano εναντίον της Ατλέτικο της Μαδρίτης, που είναι έξι βαθμοί μπροστά από την Μπαρτσελόνα.