Quantcast

Ατρόμητος-Βόλος 0-0 - Ξεχάστηκε ήδη...

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον Βόλο στο Περιστέρι σ' ένα πολύ κακό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με ελάχιστες ευκαιρίες.

Οι Περιστεριώτες στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησαν να επιτεθούν και να βάλουν γκολ. Ο Βόλος ήταν συνεχώς σε παθητικό ρόλο και είναι χαρακτηριστικό πως το φινάλε του 45λέπτου τον βρήκε να μην έχει κάνει ούτε τελική. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ προσεκτικοί στην άμυνα και ο κύριος στόχος τους ήταν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα. Όχι βέβαια πως και η ομάδα του Περιστερίου έχασε κάποια αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο μισό. 

Το δυσάρεστο του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο τραυματισμός του Ρισβάνη. Ο στόπερ των γηπεδούχων χτύπησε στο 38', στην προσπάθειά του να κόψει τον Τσοκάνη και λίγο μετά έγινε αλλαγή. Ο Σάββας Παντελίδης τον αντικατέστησε στο 42' με τον Στρούγγη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος προσπάθησε να παίξει περισσότερο επιθετικά. Όχι πως απείλησε, αλλά δεν είχε την ίδια εικόνα με το πρώτο ημίχρονο. Την πρώτη του τελική την έκανε στο 59', με το μακρινό σουτ του Φεράρι που δεν είχε τύχη. 

Ο Σάββας Παντελίδης βλέποντας την ομάδα του να μην φτάνει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, αποφάσισε στο 63' να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης με την είσοδο του Απόστολου Βέλλιου.

 Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων καταγράφηκε στο 71', όταν το μακρινό σουτ του Γκάλο έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Γκαραβέλης. Μάλιστα μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Γκάλο, ο Βέλλιος με σκαστή κεφαλιά είδε τη μπάλα να περνά πάνω από το δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ο Ατρόμητος έκλεισε τον Βόλο στο μισό γήπεδο. Όσο, όμως, κι αν πίεσαν οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ευαγγέλου. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο, Κατράνης, Ρισβάνης (42’ λ.τρ. Στρούγγης), Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (76’ Μάντσον), Ούμπιδες, Μανούσος, Ενσικουλού (63’ Βέλλιος), Γιακουμάκης.

ΒΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Ντεντάκης (66’ Λύρατζης), Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Ράφαελ (92’ Τσαούσης), Τόρες, Γέντρισεκ (73’ Μάντζης).