Quantcast

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός σε νοκ άουτ παιχνίδι για την πρόκριση

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr ο αγώνας του Περιστερίου στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι δύο πρώτες ομάδες της Super League που αποκλείστηκαν από το Κύπελλο. Στα χτεσινά παιχνίδια ο Αστέρας ηττήθηκε με 1-0 από τον Λεβαδειακό και ο ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στα πέναλτι από τη Λάρισα.

Σήμερα τουλάχιστον άλλη μία ομάδα της Super League θα μείνει εκτός διοργάνωσης, η ηττημένη στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό. Στις 19:00, στο Περιστέρι, θα ξεκινήσει το μοναδικό ζευγάρι της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου στο οποίο συγκρούονται 2 ομάδες της Super League.

Στο Περιστέρι η τελευταία εκτός έδρας νίκη

ΟΑτρόμητος δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και είναι ουραγός στη βαθμολογία με μόλις 2 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός κερδίζει εύκολα με μεγάλα σκορ στην έδρα του, αλλά μακριά από αυτή παραμένει χωρίς νίκη, με 3 ήττες και την ισοπαλία 0-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η τελευταία φορά που κέρδισε εκτός έδρας ήταν στο Περιστέρι, τον Φεβρουάριο, κόντρα στον Ατρόμητο, με 2-3 για το πρωτάθλημα. 

Ο σημερινός αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, θα ακολουθήσει παράταση, ενώ αν χρειαστεί οι 2 ομάδες θα παίξουν την πρόκριση στα πέναλτι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στο παιχνίδι Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Τριάδα με κόρνερ, γκολ και σκοράρισμα από τον Ντεπάι

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 1-0, 1-1, 0-2 για τον αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και τα πολλαπλά σκορ 2-1, 2-2, 0-2 για το παιχνίδι της Serie A Λάτσιο-Φιορεντίνα.

Η σημερινή τριάδα, που προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση, από το Pamestoixima.gr αποτελείται από τα Over 4,5 κόρνερτου Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τα Over 1,5 γκολ της Λάτσιο στον αγώνα με τη Φιορεντίνα και το σκοράρισμα από τον Μέμφις  Ντεπάι στο ματς Βαγιεκάνο-Μπαρτσελόνα.

Στο Pamestoixima.gr συνεχίζεται και η προωθητική ενέργεια «October F3st» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, ενώ θα βρείτε και τις ειδικές αγορές Cross Sports, τον στοιχηματισμό δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.