Αυτή είναι η άποψη του Γεωργάτου για τον Τσιμίκα

Αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής που είχε ο Ολυμπιακός στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, ήταν ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας. Ήταν ο καλύτερος παίκτης του ματς, κάτι το οποίο αναγνώρισαν και οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων».

Ο Τσιμίκας είναι προϊόν της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας. Είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό σε ηλικία 17 ετών από τον Πανσερραϊκό. Είχε αγωνιστεί αρχικά στους Κ17 του Ολυμπιακού και στη συνέχεια στην ομάδα των Νέων.

Ένας από τους ανθρώπους που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ήταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο Τσιμίκας αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» ως αριστερός εξτρέμ. Και ο Γεωργάτος ήταν αυτός ο οποίος τον έκανε μπακ στην ακαδημία.

Μάλιστα ο ίδιος θεωρεί ότι έχει να δώσει πολλά ακόμα ο Τσιμίκας και φάνηκε αυτό και σε σχόλιο που έκανε στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γεωργάτος γράφοντας στα social media σχολίασε χαρακτηριστικά για τον Τσιμίκα: «Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Λευτέρη (σήμερα ο τσιμι έκανε αυτό για το οποίο τον είχα ονειρευτεί όταν θα επαιζε σε αυτήν την εδρα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχεις να δεις ακόμα κ αλλά από αυτόν στο 60% είναι ακόμα)».

Παράλληλα, στο ίδιο ποστ έγραψε και ένας επίσης Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Νίκος Τσιαντάκης, λέγοντας: «Παικτάρα ο μικρός Γρήγορη. Για αυτόν λέγαμε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα που βλέπαμε μαζί με τον Κυριάκο Καραταΐδη. Και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο ότι μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα.

Και φυσικά ο Κυριάκος βλέποντάς τον να παίζει μου ανέφερε εσένα (σ.σ. Γεωργάτο) και το αριστερό σας φαρμακερό πόδι. Και όπως καταλαβαίνεις με βρήκε απόλυτο σύμφωνο. Να είναι λοιπόν πάντα υγιής και να συνεχίζουμε να τον χαιρόμαστε και να τον απολαμβάνουμε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά».