Quantcast

Αυτή η αγγλική ομάδα προστέθηκε στη λίστα των... μνηστήρων του Ομάρ Ελαμπντελαουί

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πραγματοποιεί ακόμα μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Όπως είναι λογικό, ο Νορβηγός μπακ με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό, ενώ είναι περιζήτητος στην Αγγλία, με τους συλλόγους της Premier League να κάνουν «ουρά», για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Νησί και συγκεκριμένα, η εφημερίδα “Daily Mail”, η Άστον Βίλα εμπλέκεται και πάλι σε σενάρια με τον Ομάρ, με τους “χωριάτες” να παρακολουθούν τον Νορβηγό μπακ και να παραμονεύουν για να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Η Βίλα είναι μαζί με τις Λέστερ, Γουότφορντ, Μπόρνμουθ και Μπέρνλι σε αναμονή για τον δεξιό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε επαφές μαζί του για νέο συμβόλαιο. Στο δημοσίευμα της “Daily Mail” αναφέρεται ότι οι ομάδες της Premier League περιμένουν αν θα ανανεώσει ο Ομάρ, ενώ σε περίπτωση που δε συμβεί αυτό μοιάζει δεδομένο ότι θα κινηθεί τόσο η Άστον Βίλα αλλά και οι υπόλοιπες, για να τον κάνουν δικό τους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η “Daily Mail” κάνει εκτενή αναφορά για την παρουσία του Νορβηγού μπακ στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, ενώ κάνει λόγο και για πολύ καλές εμφανίσεις του στην Premier League όταν αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και πιο πρόσφατα στη Χαλ.