Αυτόν φέρνει ο Ντρεοσί στον Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα για Ιμπουλά

Τις προσπάθειες για να κλείσει όσον το δυνατόν το γρηγορότερο έναν παίκτη που θα δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή εντείνει ο Πιέρ Ντρεοσί στον Παναθηναϊκό.

Ο γενικός διευθυντής του τριφυλλιού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επαφές με ποδοσφαιριστή που εκτιμά ότι είναι η κατάλληλη περίπτωση για την θέση αυτή και σαφώς είναι πιο έτοιμος να αγωνιστεί και να προσφέρει. Το όνομά του παραμένει κρυφό με μόνο σίγουρο, πως δεν έχει γραφεί μέχρι τώρα από τον Τύπο.

Την ίδια στιγμή ο Ντρεοσί έχει προχωρήσει την περίπτωση του Ιμπουλά ο οποίος όμως φέρεται να είναι η δεύτερη επιλογή για τη θέση. Ο γενικός διευθυντής του τριφυλλιού έχει προχωρήσει σε προφορική επαφή μαζί με τον άσο από το Κονγκό και έχει συμφωνήσει μαζί του. Ωστόσο θα στραφεί σε αυτόν εάν δεν ευδοκιμήσουν οι επαφές που είχε με τον άλλο μέσο του οποίου το όνομα δεν είναι γνωστό.

Όπως και να έχει κινητικότητα υπάρχει και ο Ντρεοσί προσπαθεί να κλείσει το θέμα σε ταχύτατους ρυθμούς καθώς μετά και την εξέλιξη με τον Κουρμπέλη που θα υποβληθεί σε επέμβαση η παρουσία ενός νέου παίκτη στη θέση αυτή είναι επιτακτική.