Quantcast

Αυτόν τον παικταρά που έχει περάσει από Μίλαν, Μπαρτσελόνα «βλέπει» ο Ολυμπιακός

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη και η αναμένομενη μεγάλη απουσία του από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, υποχρεώνει τους «ερυθρόλευκους» να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους και να σκεφτούν σοβαρά την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ανεξάρτητα από την τελική απόφαση που θα παρθεί για την άφιξή ή όχι ενός  αντι – Φορτούνη  στου Ρέντη, το σίγουρο είναι πως οι μάνατζερ έχουν σηκώσει μανίκια και στέλνουν διάφορα βιογραφικά κεντρικών χαφ στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.

Ένα από αυτά είναι  σύμφωνα με πληροφορίες του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ο οποίος αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο στην Μπαρτσελόνα και επέστρεψε στη Σασουόλο στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του μέχρι και το 2021. Ο Γκανέζος μέσος πήγε στους «μπλαουγκράνα» με οψιόν αγοράς έξι εκατομμυρίων ευρών.

Εκείνη την περίοδο η Μπαρτσελόνα ήθελε ενίσχυση κι έναν παίκτη ως μπακ απ του Λουίς Σουάρες, έπειτα από την πώληση του Μουνίρ Ελ Χανταντί στη Σεβίλλη. Με την «Μπάρτσα» έγραψε στο κοντέρ μόλις 3 ματς (240 λεπτά) στη La Liga κι ένα (63 λεπτά) στο Copa Del Rey κι όπως ήταν αναμενόμενο δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του.

Γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1987 στο Βερολίνο και ξεκίνησε την καριέρα του από τμήματα υποδομής της Χέρτα. Το 2007 πωλήθηκε στην Τότεναμ, έχοντας ενδιάμεσα ένα δανεισμό στην Ντόρτμουντ.

Την επόμενη σεζόν (2009-2010) έπαιξε στην Πόρτσμουθ κι ακολούθησε μια τριετία στη Μίλαν. Εκεί έπαιξε και το 2016, με παρένθεση την επιστροφή του στη Γερμανία για λογαριασμό της Σάλκε από το 2013 έως το 2015.

Η σεζόν 2016-2017 τον βρήκε στην Ισπανία για λογαριασμό της Λας Πάλμας, η περίοδος 2017-18 στη Φρανκφούρτη για την Άιντραχτ, ενώ το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε στη Σασουόλο με την οποία είχε 13 συμμετοχές – 4 γκολ για ένα εξάμηνο στη Serie A και 2 συμμετοχές – 1 γκολ στο Κύπελλο Ιταλίας.