Quantcast

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Έντριεν Πέιν

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του δολοφόνου του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Το παγκόσμιο μπάσκετ έγινε πιο φτωχό με τη δολοφονία του Έντριεν Πέιν, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ σε ηλικία 31 ετών από τον Λόρενς Ντόριτι, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αμερικανός είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο - Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με την οποία αγωνίστηκε δύο χρονιές ο αδικοχαμένος Πέιν, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του». 

Με αναρτήσεις τους εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους ο θρύλος των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον και ο τρεις φορές πρωταθλητής με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν.

Το δίκτυο News 6 έφτασε πρώτο στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Έντριεν Πέιν.