Βιλάντερ: Ο Τσιτσιπάς είναι καλύτερος και από τον Ναδάλ και από τον Φέντερερ

Την αποθέωση από τον «θρυλικό» Ματς Βιλάντερ γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Σουηδός βετεράνος τενίστας, ο οποίος στην τεράστια καριέρα του κατέκτησε συνολικά 33 τίτλους εκ των οποίων οι 7 ήταν Γκραντ Σλαμ, υποκλίθηκε στο σπουδαίο ταλέντο του Έλληνα τενίστα, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι ένα… κράμα μεταξύ του Ναδάλ και του Φέντερερ.

Ο θρυλικός Βιλάντερ μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο Τσιτσιπάς είναι καλύτερος τόσο από τον Ελβετό όσο και από τον Ισπανό τενίστα και είναι θέμα χρόνου να κατακτήσει κάποιο μεγάλο τίτλο!  «Δεν ανησυχώ για το τι θα συμβεί μετά την απόσυρση του Ρότζερ Φέντερερ από την ενεργό δράση. Φυσικά, θα χάσουμε τον πιο συναρπαστικό παίκτη που είχε ποτέ το τένις, αλλά είδατε πως παίζει ο Τσιτσιπάς; Είναι ένας συνδυασμός ανάμεσα στον Φέντερερ και τον Ναδάλ. Έχει έντονη προσωπικότητα και βάζει μια πολύ ωραία αύρα στον αγωνιστικό χώρο. Αν έπρεπε να επιλέξω, θα επέλεγα τον Τσιτσιπά αντί για τους άλλους δύο”, δήλωσε αρχικά ο Ματς Βιλάντερ για να συμπληρώσει:

“Ο Τσιτσιπάς παίζει με την ίδια κομψότητα που παίζει ο Ρότζερ Φέντερερ, ενώ βγάζει το ίδιο πάθος και την ίδια μαχητικότητα όπως ο Ναδάλ. Είναι απίστευτο. Όταν μιλάμε για τους Big 3 δεν βάζουμε μέσα τον Τσιτσιπά, επειδή δεν έχει κερδίσει ακόμα κάποιο μεγάλο τίτλο, αλλά πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου. Δώστε του λίγο χρόνο. Είναι ακόμα πολύ νέος».