Quantcast

Βινίσιους: «Η πρόκριση δεν είναι δεδομένη»

Ο Βινίσιους Ζούνιορ ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου προημιτελικού για το Champions League, καθώς με δύο τέρματα οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην νίκη με 3-1 επί της Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο 21χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός παραμένει «προσγειωμένος», αναγνωρίζοντας πως η πρόκριση στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν είναι δεδομένη.

«Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε στον εαυτό μας» δήλωσε ο Βινίσιους στο μικρόφωνο του "Movistar" και πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο εκεί. Ο προπονητής μάς δίνει πάντα ηρεμία και γαλήνη. Σήμερα (σ.σ. εχθές 6/4) κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής και το κάναμε σωστά. Συνεχίζω πάντα να εργάζομαι και οι συμπαίκτες μου μού έδωσαν την δύναμή τους, την εμπιστοσύνη που χρειάζομαι για να φτάσω σε καλή κατάσταση σε σημαντικές στιγμές και να πετύχω τα γκολ που χρειαζόμαστε. Εργάζομαι πολύ για να παίξω για την Ρεάλ, για να παίξω με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, πάντα θέλω το καλύτερο για τους φιλάθλους μας. Η πρόκριση δεν είναι δεδομένη. Η Λίβερπουλ είναι μια καλή ομάδα και θα δώσει τα πάντα στην έδρα της. Εμείς θα ταξιδέψουμε για να νικήσουμε στον αγώνα».