Quantcast

ΒΙΝΤΕΟ: «Δυνατά» για Μπουφάλ ο Ολυμπιακός – Αυτόν στέλνουν οι Τούρκοι

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σοφιάν Μπουφάλ.

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής αποτελεί τον No.1 στόχο των νταμπλούχων Ελλάδος για τα άκρα της επίθεσης και τις τελευταίες ημέρες καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα. 

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει δελεαστική πρόταση για την απόκτηση του άσου της Σαουθάμπτον.

Στην αγγλική ομάδα οι Πειραιώτες προσφέρουν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να την πείσουν να τον παραχωρήσει, με την πρότασή τους στον παίκτη να ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο για ένα συμβόλαιο τριών ετών.

Συνολικά το κόστος της μεταγραφής εάν συνυπολογιστεί και η εφορία φτάνει στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, ίσως και να τα ξεπερνάει.

«Πρόταση Ολυμπιακού για Ενκουντού»

Ο Ζορζ-Κεβίν Ενκουντού εμπλέκεται στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρουν Μέσα στην Τουρκία, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πρόταση στην Μπεσίκτας για δανεισμό του 25χρονου Αφρικανού μέσου για τον επόμενο χρόνο.

Ο Ενκουντού ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ναντ, ακολούθησε η Μαρσέιγ και μετά αποκτήθηκε από την Τότεναμ, πριν δοθεί δανεικός στην Μπέρνλι και τη Μονακό.

Με τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης σε 26 αγώνες πέτυχε 3 γκολ.

«Πρόταση Ολυμπιακού για Ενκουντού»