Quantcast

ΒΙΝΤΕΟ: Πολωνικό «βέλος» για Ολυμπιακό

Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Πρζέμισλαβ Πλασέτα.

Πρόκειται για τον 22χρονο Πολωνό ποδοσφαιριστή της Σλασκ Βρότσλαβ, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Πλασέτα είναι αριστερός εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και στα δεξιά της επίθεσης, ενώ θεωρείται αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος πλάγιος μεσοεπιθετικός του πολωνικού πρωταθλήματος, με τη χρηματιστηριακή του αξία να είναι κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη β΄ Πολωνίας και το καλοκαίρι η Σλασκ Βρότσλαβ τον απέκτησε από την Ποντμπεσκίντζιε έναντι 150.000 ευρώ.

Ο Πλασέτα, ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του, τη φετινή σεζόν σημείωσε 3 γκολ και είχε 4 ασίστ σε 25 παιχνίδια της ομάδας του.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, που δεν έχει κάνει ακόμα κουβέντα ούτε με τον παίκτη, αλλά ούτε και την ομάδα του, ο Πλασέτα βρίσκεται στο «στόχαστρο» και μίας τούρκικης ομάδας, πιθανότατα της Φενέρμπαχτσε.

Επίσης, ο 22χρονος εξτρέμ έχει περάσει και από τα… ραντάρ του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έχει ιδρύσει μια ομάδα που αγωνίζεται στο MLS, την Μαϊάμι FC.

Δείτε εν δράσει τον παίκτη: