Quantcast

ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος ο Σισακό για Παναθηναϊκό - Σε επαφές με Μπρεστ για Μπατόκιο

Αποσύρεται ο Παναθηναϊκός από την προσπάθεια απόκτησης του Αμπντουλάι Σισακό, καθώς η Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν κάνει ούτε βήμα πίσω!

Αν και οι πράσινοι πίεσαν αρκετά τον βέλγικο σύλλογο, προκειμένου να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 22χρονο Γάλλο αμυντικό μέσο, η διοίκηση της Ζούλτε Βάρεγκεμ είχε εξωπραγματικές οικονομικές απαιτήσεις και τελικά οι άνθρωποι του τριφυλλιού αποφάσισαν να στραφούν σε άλλη περίπτωση που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κριστιάν Μπατόκιο της Μπρεστ, προσπαθώντας να βρει τη χρυσή τομή με τη γαλλική ομάδα για να τον ντύσει στα πράσινα! Πρόκειται για ένα όνομα που βρίσκεται πολύ ψηλά στις επιλογές του Πιέρ Ντρεοσί.

Ο Μπατόκιο φέτος μετράει 13 συμμετοχές στη Μπρεστ, με την πλειοψηφία τους, ωστόσο, να είναι ολιγόλεπτες ως αλλαγή. Το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ουντινέζε, Γουότφορντ, Βίρτους Εντέλα και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 28χρονος Ιταλοαργεντινός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στις θέσεις “8” και “6”, ενώ κατά συνθήκη παίζει και ως “δεκάρι”. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως την περίπτωσή του είχε τσεκάρει και ο Τσάβι Ρόκα το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να προχωράει στην απόκτησή του.