Quantcast

ΒΙΝΤΕΟ: «Τσεκάρει» εξτρέμ από την Πορτογαλία ο Μαρτίνς - Bρήκε «λαβράκι» στη Γαλλία ο Μοντέστο

O Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά και θα καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί από την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε τον περασμένο Ιανουάριο στη Γουλβς.

Οι ερυθρόλευκοι «χτενίζουν» την αγορά, ψάχνοντας για την καλύτερη δυνατή επιλογή και στη λίστα τους προστέθηκε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει στο «στόχαστρό» του ακόμα έναν παίκτη από την Πορτογαλία, μετά την περίπτωση του Ντάβιντσον ντα Λουζ Περέιρα της Γκιμαράες που ακούστηκε για τους Πειραιώτες

Ο λόγος για τον Νούνο Σάντος που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρίο Άβε και πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν στην Πορτογαλία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να «τσεκάρει» την περίπτωσή του.

Η Ρίο Άβε έχει ανάγκη από χρήματα και γι’ αυτό πουλάει ποδοσφαιριστές, με τον Σάντος να εκτιμάται ότι θα πωληθεί για ένα ποσό της τάξεως των 1,6 εκατ. ευρώ.

Τα χρήματα αυτά μπορεί να τα δώσει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν «παίζει» μόνος του, μιας και ο 25χρονος Πορτογάλος ακραίος επιθετικός έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν με 29 συμμετοχές, 4 γκολ και 5 ασίστ.

Βρήκε «λαβράκι» στη Γαλλία ο Μοντέστο

Μία νέα περίπτωση από τη Γαλλία ξεχώρισε ο Φρανσουά Μοντέστο για τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Ιλιάς Σουάρεφ.

Ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ της Σατορού, που αγωνίζεται στη β' Γαλλίας, βρίσκεται στα "ραντάρ" των Πειραιωτών εδώ και καιρό.

Τη φετινή χρονιά ο νεαρός Γάλλος ακραίος, με καταγωγή από την Αλγερία, μέτρησε 22 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ, υπογράφοντας μόλις τον περασμένο Οκτώβριο το πρώτο επαγγελματικό -τριετές- συμβόλαιό του.

Ο Σουάρεφ διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του, αλλά υστερεί στα τελειώματα.

Πάντως, το όνομά του έχει ήδη αρχίσει να κάνει "θόρυβο" στη Γαλλία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ομάδων και της Ligue 1.

Ιδίως από τη στιγμή που κατέγραψε και την πρώτη συμμετοχή του με την Εθνική Νέων των "τρικολόρ".