Quantcast

Βουλγαρία: Έλληνας προπονητής ψάχνει παίκτες μέσω social media

Η Σπάρτακ Βάρνα είναι ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία Βουλγαρίας και στο «τιμόνι» της έχει έναν Έλληνα. Ο λόγος για τον Κυριάκο Γεωργίου, ο οποίος προχώρησε σε μία αρκετά πρωτότυπη κίνηση για να βρει ποδοσφαιριστές για τον σύλλογο του.

Ο Έλληνας προπονητής καλεί μέσω των social media νεαρούς σέντερ μπακ, οι οποίοι θα αμείβονται με το ποσό των 400 με 500 ευρώ και στα δοκιμαστικά θα έχουν δωρεάν διαμονή και τροφή. Ταυτόχρονα, στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρονται οι στόχοι της ομάδας για επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και η προσπάθεια να μην χαθεί η ιστορία του συλλόγου (100 χρόνων).

Αναλυτικά, αναφέρει: «Η Σπάρτακ Βάρνα (Γ΄ κατηγορία Βουλγαρίας) αναζητεί νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να αγωνιστούν σε σύστημα 3-5-2 και είναι κάτοχοι ευρωπαϊκού διαβατηρίου. Η προσφορά μας περιλαμβάνει στην δοκιμαστική περίοδο δωρεάν φαγητό και διαμονή.

Η Σπάρτακ Βάρνα είναι ομάδα με ιστορία 100 χρόνων και έχει αφήσει το σημάδι στο βουλγαρικό ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες δεκαετίες, ο σύλλογος πέρασε μεγάλες περιπέτειες, όμως εδώ και λίγους έχει αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη και διοίκηση.

Ο στόχος που έχω θέσει, όπως και ο σύλλογος μου είναι να χτίσουμε εντός διετίας μια ομάδα που θα επαναφέρει την Σπάρτακ Βάρνα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι η 1η κατηγορία και φιλοδοξία μας είναι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Δεν έχουμε θέσει μόνο υψηλούς στόχους, αλλά έχουμε πλάνο και στρατηγική για να τους επιτύχουμε».