Quantcast

Βρμπα: Αν δεν σκοράρουμε, δεν έχουμε τύχη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα αναφέρθηκε στην πρόκληση της κόντρας με τον Ολυμπιακό, ενώ κολάκευσε τους «ερυθρόλευκους» για την ικανότητά τους να αντικαταστήσουν επάξια τον Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχω μια υπέροχη ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μια ομάδα από Έλληνες ποδοσφαιριστές απαραίτητα, αφού πλέον όλοι μπορούν να αγοράζουν παίκτες απ’ όλο τον κόσμο, τουλάχιστον οι ομάδες με χρήματα κάνουν ακριβώς αυτό. Θα είναι ένας πολύ απαιτητικός αντίπαλος, χωρίς αμφιβολία. Τερμάτισε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι αρκετά ανταγωνιστικό, ενώ έχει έμπειρους παίκτες που έπαιξαν ως την άνοιξη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλουμε φυσικά και οι δυο να προκριθούμε, γι’ αυτό και το παιχνίδι θα έχει τόσο ενδιαφέρον”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν για να συμπληρώσει: 

“Εμείς έχουμε δυσκολίες στην άμυνα. Ο Λιμπέρτσκι αποβλήθηκε πέρυσι στο Ζάγκρεμπ, ο Ρέζνικ και ο Χέιντα έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά πιστεύω πως απόψε θα τα έχουν ξεπεράσει. Μάλλον δεν θα προλάβουν ο Εκπάι, ο Μπογκέλ και ο Χούμπνικ”.

Στη συνέχεια ο Πάβελ Βρμπα αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. “Πάντα προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά, άλλες φορές περισσότερο, άλλες λιγότερο. Ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη και τον τρόπο να παίξει επίσης έτσι. Ξέρουμε πως αν δεν σκοράρουμε, δεν θα προχωρήσουμε και γι’ αυτό πρέπει να βάλουμε γκολ”.

Τέλος ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν μίλησε και για τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη. “Ο τραυματισμός του Φορτούνη θα τον εξασθενίσει, όμως πρόκειται για ομάδα που μπορεί να τον αντικαταστήσει. Έχει πολλούς καλούς παίκτες. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα με τη Νότιγχαμ, όπου γρήγορα το σκορ έγινε 2-0 και μάλιστα με γκολ από κόρνερ».