Quantcast

Δεν κάνει έφεση για την ποινή του Φέτελ στον Καναδά η Ferrari!

Πολύ κακό για το τίποτα, τελικά. Παρά τις αμφιλεγομένες αντιδράσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ μετά τα όσα έγιναν στον Γκραν Πρι του Καναδά εν τέλει η Ferrari αποφάσισε να μην καταθέσει έφεση για την ποινή 5 δευτερολέπτων στον Γερμανό λόγω της επικίνδυνης εισόδου του στην πίστα, η οποία και τελικά του στέρησε τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα.

Υπενθυμίζουμε πως την ώρα που ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρισκόταν στην πρώτη θέση το μονοθέσιό του βγήκε προσωρινά εκτός πίστας κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον Λιούις Χάμιλτον να τον πλησιάσει. Ο Γερμανός ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά του επιστρέφοντας την ώρα που ο Βρετανός φρέναρε για να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Οι αγωνοδίκες αφού εξέτασαν την ενέργεια του πιλότου της Scuderia αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν με πέντε δευτερόλεπτα κάτι που έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στον Χάμιλτον.

Αμέσως μετά άπαντες στο στρατόπεδο της ιταλικής ομάδας εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους.

Σήμερα, όμως, έγινε γνωστό πως ο επικεφαλής της Ferrari Ματία Μπινότο έστειλε επιστολή στη FIA γνωστοποιώντας πως η Scuderia δεν θα καταθέσει ένσταση, βάζοντας τέλος σε μία πολύκροτη υπόθεση.