Quantcast

Δεν προχωράει σε άλλη μεταγραφή η ΑΕΚ - Ψάχνει έδρα για το ματς με τον Βόλο

Στο εξωτερικό συνεχίζουν να μπλέκουν την ΑΕΚ σε μεταγραφικές υποθέσεις, με τελευταία αυτή του Τίνο Σβεν Σούσιτς που ΜΜΕ από τη Βοσνία τον παρουσιάζουν κλεισμένο στην Ένωση, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Κι αυτό, διότι οι κιτρινόμαυροι δεν θα κινηθούν για τον Σούσιτς, αλλά και γενικά για κάποια προσθήκη μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο Ίλια Ίβιτς «τσέκαρε» τον 27χρονο χαφ και τον «έκοψε», αφού έκρινε πως δεν είναι αυτό που ψάχνει και η ΑΕΚ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεταγραφή απλά και μόνο για να κάνει.

Εξάλλου, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει ζητήσει κι ένα περιθώριο τριών μηνών για να αξιολογήσει πρώτα το ρόστερ, ώστε να είναι μετά σε θέση να πάρει αποφάσεις για το ποιοι κάνουν, ποιοι όχι και πού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Ψάχνει έδρα για το ματς με τον Βόλο η ΑΕΚ

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αποφάσισαν να λύσουν το θέμα με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και έτσι πιθανότατα θα χρειαστεί να… ξεσπιτωθεί η Ένωση στο ματς με τον Βόλο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Όμως, υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά την έδρα που θα δώσει η ΑΕΚ αυτό το ματς, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα γήπεδα.

Δύο πιθανές λύσεις θα ήταν οι έδρες του Ατρομήτου και του Πανιωνίου, αλλά την ίδια αγωνιστική και οι δύο παίζουν εντός έδρας, ενώ και η Ριζούπολη πιθανώς δεν θα είναι διαθέσιμη, αφού θα παίζει ο Απόλλων Σμύρνης.

Μια άλλη λύση είναι το «Ελ Πάσο» που η ΑΕΚ είχε παίξει πέρυσι ως γηπεδούχος κόντρα στη Λαμία για το Κύπελλο.

Όμως, αν τελικά δεν προχωρήσει ούτε αυτή, εξετάζεται το ενδεχόμενο να αλλάξει σειρά η έδρα και να γίνει το ματς στον Βόλο, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη σεζόν.