Quantcast

Δημοσίευμα-«φωτιά» για Πέλκα - Ντεμπούτο για Σβαμπ στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο

Φαίνεται πως οι τουρκικές ομάδες έχουν βρει… φλέβα χρυσού στην Ελλάδα και συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστές από τις κορυφαίες ομάδες της Super League 1.

Μετά το ενδιαφέρον για τον Τσούμπα Άκπομ, τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας κοιτάει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Αυτός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fotomac.com.tr», είναι ο Δημήτρης Πέλκας.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

«Όπως γνωρίζουμε, η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται σοβαρά για την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα», σημειώνεται.

Όσον αφορά τους Τέεμου Πούκι και Μάριο Μάντζουκιτς, οι γείτονες υπογραμμίζουν ότι «οι ετήσιες απολαβές τους είναι υψηλές και δύσκολα θα προχωρήσει κάποια εκ των δύο περιπτώσεων».

Ντεμπούτο για Σβαμπ στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο - Τι σχηματισμό επιλέγει ο Φερέιρα

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα δώσει απόψε (19:30) στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του να έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.

Οι ασπρόμαυροι καθημερινά ανεβάζουν στροφές, με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, καθώς σε 18 ημέρες θα δώσουν το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι για τη νέα χρονιά για τα προκριματικά του Champions League.

O Δικέφαλος του Βορρά θα παραταχθεί στο φιλικό σε σχηματισμό 3-5-2, όπως ακριβώς έκλεισε το περσινό πρωτάθλημα. Ο Φερέιρα θεωρεί πως το συγκεκριμένο σύστημα ταιριάζει απόλυτα στον ΠΑΟΚ με βάση τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ.

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του πρώτου φιλικού προετοιμασίας αναμένεται να είναι η πρώτη εμφάνιση του Στέφαν Σβαμπ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Αυστριακός μέσος, που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον ΠΑΟΚ, δείχνει να προσαρμόζεται στο νέο του περιβάλλον και να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού.

Πέρα από το σημερινό φιλικό, ο Δικέφαλος τη Δευτέρα (10/8) θα αντιμετωπίσει τον Βόλο και πάλι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.