Quantcast

«Διπλό» στη Λαμία για να «κλειδώσει» τα πλέι οφ θέλει ο Άρης

Το πόσο σημαντικό θεωρούν στον Άρη το αποψινό (20:00) εκτός έδρας παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 με τη Λαμία φαίνεται και από το ότι ο Μίχαελ Ένινγκ θα παρατάξει όλους τους βασικούς του παίκτες.

Το μοναδικό ερωτηματικό για τον Γερμανό τεχνικό είναι ο παίκτης που θα αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης.

Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Μπράουν Ιντέγε. Αν ο Νιγηριανός δεν αισθάνεται ενοχλήσεις, τότε θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Ντιγκινί ή Ντουρμισάι.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Ρόουζ θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Κόρχουτ το αριστερό, ενώ Βέλεθ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα χαφ, ο Φετφατζίδης δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Λάρσον ως δεκάρι.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη με την οποία θα «σφραγίσουν» τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπου βρίσκονται ήδη ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Από την άλλη, η Λαμία θέλει το τρίποντο για να αφήσει πίσω της το 0-0 με την Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα. Το νέο πρόσωπο στην αποστολή της ομάδας από τη Φθιώτιδα είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό της απόκτημα, ο Χρήστος Αραβίδης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Νιάς, Βασιλόγιαννης, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Τιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασι, Αραβίδης, Βιγιάλμπα.

Άρης: Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσο, Γκάμα, Ιντέγε, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Μπα, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.