Quantcast

Έκανε πλάκα στον Βόλο ο Αστέρας - Επικράτησε με 4-0

Σε ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης, ο Αστέρας Τρίπολης διέσυρε με 4-0 τον Βόλο και ανέβηκε στην πρώτη θέση των πλέι άουτ έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον Ατρόμητο. Στον αντίποδα, ο Βόλος παρά την «τεσσάρα», παραμένει εννιά βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2΄ όταν ο Κώτσιρας έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και εκεί ο Λουίς Φερνάντεθ, με ωραίο πλασέ νίκησε τον Καραγκιόζη για το 1-0.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Καραγκιόζης ανέτρεψε τον Σίτο μέσα στην περιοχή του Βόλου και ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι. Ο Λουίς Φερνάντεθ ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε στην αριστερή του γωνία τον Καραγκιόζη και την μπάλα στο κέντρο της εστίας και με το το δεύτερο προσωπικό του γκολ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Εξίσου δυνατά μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι καθώς στο 51΄, ο Σίτο έπιασε ένα ξερό σουτ, ο Καραγκιόζης έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και η μπάλα, αφού πέρασε κάτω από το σώμα του, κατέληξε στα δίχτυα.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 67'. Έπειτα από κάθετη του Μπόρχα Φερνάντεθ, ο Λουίς Φερνάντεθ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Καραγκιόζη, τον πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας χατ τρικ για τον ίδιο και το 4-0 για την ομάδα του.

 Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Πασαλίδης (86′ Χριστόπουλος), Αντζουλάς, Τασουλής, Μουνάφο (60′ Μπελόκ), Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο (60′ Τζίμας), Αλί Μπάμπα (46′ Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ (77′ Αλάγκμπε), Κρέσπι.

Βόλος: Καραγκιόζης, Μήτογλου, Διαμάντης, Φεράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (84′ Μπαλογιάννης), Ζοάο (54′ Κυζιρίδης), Γέντρισεκ (54′ Κορέλλας), Μουνίθ (64′ Μπάλλας).