Quantcast

«Έξι στα έξι» με τριάρα για την Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 3-1 της Τότεναμ εντός έδρας και ολοκλήρωσε τον όμιλο, στον οποίο συμμετείχε ο Ολυμπιακός, έχοντας πετύχει μόνο νίκες. 

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν είχε το ματς και γι' αυτό ο τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, χρησιμοποίησε κάμποσους αναπληρωματικούς ξεκουράζοντας τα “βαριά” χαρτιά της ομάδας του. Έτσι, η Μπάγερν, χωρίς τον Λεβαντόφσκι βασικό, ήταν η νικήτρια στη... μάχη του “Allianz Arena” και μπήκε στη λίστα με τις ομάδες που κλείνουν με το “απόλυτο” των νικών τον όμιλο. Τραυματίας αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο ο Κομάν.

Μόλις στο 13' άνοιξε το σκορ ο Γάλλος εξτρέμ, Κομάν, με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από προσπάθεια του Γκνάμπρι, όμως η Τότεναμ απάντησε 7 λεπτά αργότερα με βολέ του Ράιαν Σεσενιόν μέσα από την περιοχή, με τον Άγγλο να γίνεται ο νεαρότερος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους στη διοργάνωση (1-1). Ο Μίλερ, που είχε πάρει τη θέση του άτυχου, Κομάν, ήταν εκείνος που έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους στο 45' από κοντά μετά το σουτ του Γκνάμπρι στο δοκάρι (2-1). Ηταν το γκολ Νο198 με την φανέλα της Μπάγερν για τον Γερμανό επιθετικό.

Πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ο Κουτίνιο με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο πήρε το... αίμα του πίσω. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στο 64' πήρε στα αριστερά και αφού βρήκε τον χώρο για να συγκλίνει, με υπέροχο curler βρήκε την απέναντι γωνία “γράφοντας” το 3-1, το οποίο παρέμεινε ως το τέλος, αφού στην καλύτερη ευκαιρία των Λονδρέζων στο 72' ο Σον δεν τα κατάφερε.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντέιβις, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Παβάρ, Κίμιχ, Τιάγκο, Κουτίνιο, Γκνάμπρι, Πέρισιτς (86' Ζίρκζε), Κομάν (27' Μίλερ).

Τότεναμ: Γκαζανίγκα, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Φόιθ, Γουόκερ-Πίτερς, Ντάιερ (81' Γουανιάμα), Σισόκο, Έρικσεν, Λο Σέλσο (65' Σκιπ), Σεσενιόν, Λούκας Μόουρα (65' Σον).