Quantcast

Έξοδος στο «ερυθρόλευκο» Πανθεσσαλικό για τον Ολυμπιακό

Ο Βόλος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό, στο πρώτο χρονικά (17:30) ματς των φετινών πλέι οφ της Super League 1.

Από τη μία, οι Πειραιώτες, οι οποίοι προέρχονται από το σπουδαίο «διπλό» στην «Opap Arena» απέναντι στην ΑΕΚ, καλούνται να μην την πατήσουν σε ένα ματς-παγίδα και να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και στην άνοδό τους. Γνωρίζοντας ότι θα βγουν κερδισμένοι εφόσον κάνουν τη δουλειά τους στον Βόλο, αφού το βράδυ (21:30) υπάρχει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και νωρίτερα (19:00) το Άρης-ΠΑΟΚ. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθούν στο -3 ή το -2 από την κορυφή μετά από καιρό ή και να πλησιάσουν, ακόμα και να φτάσουν την ΑΕΚ. Άλλωστε και η 2η θέση έχει μεγάλη σημασία, αφού οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Βόλος μπαίνει στα πλέι οφ με ρεαλιστικό στόχο να ανέβει στην 5η θέση, από την οποία απέχει έναν βαθμό, ενώ από τον 4ο ΠΑΟΚ είναι στο -15. Οπότε, δεν γίνεται να τον φτάσει. Άλλωστε, το δέλεαρ για κάτι καλό απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός, αρκεί από μόνο του για να δώσει ισχυρό κίνητρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν «κόψει» δύο βαθμούς από τους ερυθρόλευκους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην κανονική περίοδο.

Όπως συνέβη και στο ματς της κανονικής περιόδου, στο Πανθεσσαλικό αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» οπαδοί των φιλοξενούμενων, καθώς έχουν παραλάβει 15.000 εισιτήρια.

Γκάγι και Σιέλης επιστρέφουν από την πλευρά του Βόλου, ενώ εκτός θα είναι ξανά Μπαριέντος και Μεσκίδα για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου. Οι γηπεδούχοι αναμένεται εν τέλει να παραταχθούν με κανονική ενδεκάδα, αφού πήραν πίσω την απόφασή τους να κατεβάσουν δεύτερη ομάδα, λόγω του ορισμού Έλληνα διαιτητή.

Χωρίς τους τιμωρημένους Μπιέλ και Χουάνγκ, τον τραυματία Εμβιλά και τον Σισέ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, για τον οποίο επιστρέφουν στην αποστολή Παπασταθόπουλος και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ επανέρχεται στο αρχικό σχήμα ο Χάμες.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος.

Πιθανές συνθέσεις:

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν - Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν - Λούνα, Τσοκάνης - Ντέλετιτς, Πιρές, Τσιρίνος - Οζέγκοβιτς.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ - Σαμασέκου, Κασάμι - Φορτούνης, Χάμες, Κανός - Μπακαμπού.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr