Quantcast

Εκτός πλάνων και με Καρέρα οι Σιμάο-Ζεράλδες - Σε διαφορετική ώρα η προπόνηση αμυντικογενών και επιθετικογενών στην ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ εδώ και λίγα 24ωρα, ενώ έχει ήδη κάνει την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης όπως είναι λογικό θα φέρει αρκετές αλλαγές και στο εσωτερικό της ομάδας.

Αυτό, όμως, που φαίνεται πως δεν αλλάζει είναι η μοίρα των Νταβίντ Σιμάο και Τσίκο Ζεράλδες.

Οι δύο Πορτογάλοι, που δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό από τον Νίκο Κωστένογλου, δεν θα είναι ούτε στα πλάνα του Ιταλού προπονητή, ο οποίος δεν αποκλείεται να ζητήσει άμεσα από τον Ίλια Ίβιτς να αποχωρήσουν.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ τους άφησε εκτός του προγράμματος στην πρώτη προπόνηση του στα Σπάτα, κάτι που προμηνύει ότι δύσκολα θα μείνουν στην ομάδα και μετά τον Ιανουάριο.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες της Ένωσης θα δουλέψουν σε δύο διαφορετικά γκρουπ.

Οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε αμυντικογενείς και επιθετικογενείς, καθώς ο Ιταλός θέλει να δει κάθε τομέα ξεχωριστά και αυτό είναι κάτι που θα γίνεται τακτικά.

Ο Καρέρα θα προσπαθήσει να εντοπίσει το αμυντικό πρόβλημα της ΑΕΚ, αλλά και να βελτιώσει την επιθετική της λειτουργία.

Όσον αφορά τους συνεργάτες του, ο άμεσος βοηθός του, Τζιανλούκα Κολονέλο, προκάλεσε εντύπωση για το γεγονός ότι έδινε κάποιες οδηγίες στα ελληνικά, καθώς είχε ένα σύντομο πέρασμα πριν περίπου πέντε χρόνια από Ζάκυνθο και Επισκοπή.

Ο δε γυμναστής Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο ήταν αρκετά αυστηρός και ζητούσε απόλυτη συγκέντρωση και πειθαρχία από τους παίκτες για τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων φυσικής κατάστασης.

Σημειώνεται, τέλος, ότι στις 3:00 το μεσημέρι ο Καρέρα θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της ΑΕΚ.