Εκτός πλάνου παραμονής Κάτσε και Κουλιμπαλί - Τα συμβόλαια που θέλει να «σπάσει» ο Παναθηναϊκός

Αρκετές αποχωρήσεις αναμένεται να σημειωθούν στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με πιθανότερες να είναι αυτές των Κουλιμπαλί και Κάτσε.

Για τον 29χρονο Αφρικανό δεξιό μπακ έχει γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο με απολαβές ύψους 250.000 ευρώ, αλλά ο ίδιος και δεν σκοπεύει να παραμείνει με τα συγκεκριμένα χρήματα, ενώ από το τριφύλλι δεν σκοπεύουν να ανέβουν. Πιθανόν να πατάνε πάνω και στο γεγονός ότι βγάζει συχνά τραυματισμούς ο πρώην παίκτης του Πλατανιά.

Σε ό,τι αφορά τον 25χρονο Αλβανό χαφ, ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και για να συνεχίσει θα πρέπει να ανανεωθεί, αλλά και να του καλύψει ο Παναθηναϊκός ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου που είναι 400.000 ευρώ ετησίως συν κάποια χρήματα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Νταμπίζας θα κάνει focus σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών των πράσινων που έχουν καλό συμβόλαιο, με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή» τομή ώστε να λυθούν οι συνεργασίες των δύο πλευρών.

Πρόκειται ασφαλώς για τον Μουνιέ, με τον οποίο μόνο εύκολες δεν θα είναι οι διαπραγματεύσεις. Ο Άλτμαν, από την πλευρά του, δεν έχει επανέλθει ουσιαστικά μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και δείχνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει, ενώ έχει καλό συμβόλαιο (250.000 ευρώ) για τα τωρινά δεδομένα του συλλόγου.

Ο Οικονόμου παίρνει 170.000 ευρώ ετησίως και δεν είναι στις βασικές επιλογές του Γιώργου Δώνη, καθώς δεν παρουσιάζει σταθερή απόδοση, ενώ θα γίνει προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιο και του Τζανδάρη που δεν καλύπτει τα «θέλω» του προπονητή του Παναθηναϊκού.