Quantcast

Ενδιαφέρον από Αγγλία για Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών αγγλικών ομάδων μετά την παρουσία του με τον Ολυμπιακό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα επιτεύγματα του Πορτογάλου τεχνικού με τους Πειραιώτες την εφετινή, αλλά και την περσινή σεζόν, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τις ομάδες του Νησιού, οι οποίες τσεκάρουν την περίπτωσή του, για το μέλλον.

Ο Μαρτίνς δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό και για να αποχωρήσει από το λιμάνι, θα πρέπει πρώτα να καταβληθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος τονίζει πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν υπάρξει κάποια δελεαστική πρόταση από την Αγγλία, δεν θα μπει σε διαδικασία να συζητήσει για μια ενδεχόμενη μετακόμισή του στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η διοίκηση των ερυθρόλευκων είναι ευχαριστημένη με την έως τώρα παρουσία του Πορτογάλου κόουτς και πρόθεσή της είναι η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών όταν έρθει η ώρα των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο.