Quantcast

Ενίσχυση με Αγκάγιεφ ο Ατρόμητος

Ο Ισραηλινός επιθετικός, Αμίρ Αγκάγιεφ ήταν η πρώτη επιλογή του Νταμίρ Κάναντι και η διοίκηση του Ατρομήτου, φρόντισε να ικανοποιήσει τον Αυστριακό τεχνικό, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στην ομάδα του Περιστερίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Αμίρ Αγκάγιεφ με ελεύθερη μεταγραφή από τη Σουμγκαγίτ.

Ο Ισραηλινός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας για 1 έτος(2021) με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 11.

Ο Αγκάγιεφ γεννήθηκε στο Ρισόν Λεζιόν στις 10.02.1992. Πρόκειται για ένα παίκτη με εξαιρετική τεχνική που ήταν η πρώτη επιλογή του Νταμίρ Κάναντι για τη θέση των εξτρέμ.

Η βασική του θέση είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αφού μπορεί να δημιουργήσει τόσο σε ανοικτό παιχνίδι όσο και σε κλειστές άμυνες κάτι που προκύπτει και από τα στατιστικά του στις προηγούμενες ομάδες του.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Αζερμπαϊτζάν στη Σουμγκαγίτ έχοντας 22 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του (Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπνέι Γεχούντα, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ) αλλά και στην Κύπρο με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του έπαιξε η θέλησή του να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι αφού υπήρξαν και προσφορές από ομάδες της πατρίδας του που αγωνίζονται στο Europa League.

Ο Αμίρ Αγκάγιεφ βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1+1 ετών.

Προηγήθηκαν την Πέμπτη οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, τις οποίες πέρασε επιτυχημένα ενώ υποβλήθηκε και σε Covid test το οποίο βγήκε αρνητικό».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ισραηλινός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ελλάδα και θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ατρόμητου. Εύχομαι όλοι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους μας αυτή τη σεζόν. Θέλω να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι και να τον ευχαριστήσω διότι μου έδειξε ότι ήμουν η πρώτη του επιλογή για τη θέση των εξτρέμ κάτι που με έκανε να θέλω πολύ να έρθω στον Ατρόμητο. Ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες και τον πρώτο μου αγώνα μπροστά στους οπαδούς μας».