Quantcast

Έρχονται μεταγραφικές «βόμβες» στον ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση - Η FIFA αποθεώνει Τζόλη

Ο ΠΑΟΚ έκανε μόλις δύο μεταγραφές πριν την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας καθώς δεν μπορούσε να ξοδέψει άλλα χρήματα λόγω του προβλήματος που έχει με το Financial Fair Play, πλέον όμως τα δεδομένα αλλάζουν.

Οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται για την αντεπίθεσή τους στο μεταγραφικό παζάρι καθώς εξασφάλισαν με την πρόκριση τα εκατομμύρια από τους ομίλους του Europa League και κυνηγούν και ακόμη περισσότερα.

Ο Αθλητικός διευθυντής της ομάδας Όλαφ Ρέμπε, έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα.

Αυτό που περίμενε ο Γερμανός ήταν η ομάδα να πάρει την πρόκριση επί της Μπεσίκτας έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε συμφωνίες με σπουδαίους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία και τους είχε stand by!

Έτσι, λοιπόν, οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική κινητικότητα του Δικεφάλου έτσι ώστε να ενισχυθεί σε θέσεις, που πονάει και να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ του όπως ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Χρήστος Τζόλης «ζάλισε» και τη FIFA! 

Ο αποκλεισμός της Μπεσίκτας από τον ΠΑΟΚ ανέδειξε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να μοιράσει μία ασίστ. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για τον νεαρό μέσο του ΠΑΟΚ και μάλιστα αναδείχθηκε και από τον επίσημο λογαριασμό της FIFA στο twitter. Συγκεκριμένα το tweet της παγκόσμιας ομοσπονδίας γράφει:

«21:00 η ώρα στη Θεσσαλονίκη: Ο Χρήστος Τζόλης κάνει το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

21:30 η ώρα: Ο 18χρονος έχει ήδη 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Τζόλης έχει προοπτική!», με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει repost και να συμφωνεί φυσικά με την συγκεκριμένη ανάρτηση.