Quantcast

Έτοιμος για νέο απίστευτο ρεκόρ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Στην έβδομη περίοδο της καριέρας του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσιάζεται ακόμη καλύτερος σε σχέση με την περσινή χρονιά στην οποία κατέκτησε το βραβείο του MVP.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς έχει καλύτερους μέσους όρους στο σκοράρισμα, τα ριμπάουντ, τις ασίστ και τα μπλοκ παίζοντας σχεδόν τα ίδια λεπτά, ωστόσο το πραγματικά εντυπωσιακό στατιστικό είναι οι πόντοι που πετυχαίνει στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της ομάδας του Μιλγουόκι.

Όπως αναφέρει ο Άλεξ Μπόντερ που αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα των “Ελαφιών”, ο “Greek Freak” σημειώνει 18,8 πόντους ανά 17.4 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της ομάδας του, επίδοση που αν διατηρηθεί σ’ αυτό το επίπεδο θα συνιστά κορυφαία στην ιστορία του ΝΒΑ τα τελευταία 24 χρόνια, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε να καταγράφεται η συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία. Μαζί με αυτούς τους 18,8 πόντους που βάζει σε τρίτες και τέταρτες περιόδους, ο Γιάννης έχει 7,6 ριμπάουντ και 1,2 μπλοκ, ενώ σουτάρει με το απίθανο 67,6%.

Για την ιστορία, μετά από 10 αγώνες στην κανονική περίοδο και χωρίς να έχει πλησιάσει το 100% του, ο Γιάννης έχει 29.7 πόντους από 66% στο δίποντο, 31% στο τρίποντο και 64% στις βολές, μαζί με 14,3 ριμπάουντ, 6,8 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 1,6 μπλοκ ανά 33.1 λεπτά συμμετοχής από τα 32.8 που είχε την περσινή σεζόν.