Quantcast

Έτσι σκοπεύει να κατεβάσει τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λουντογκόρετς ο Μαρτίνς

Την Τρίτη ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Λουντογκόρετς στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά τη Νέφτσι Μπακού, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «πετάξουν» εκτός και τους πρωταθλητές Βουλγαρίας, ώστε να προκριθούν στα πλέι οφ, όπου θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε - Ρέιντζερς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι η Λουντογκόρετς είναι πιο δυνατός αντίπαλος από τους Αζέρους και θα αντιμετωπιστεί με σεβασμό. Σύμφωνα με τη δοκιμή που έγινε στην τελευταία προπόνηση, ο Πορτογάλος προπονητής προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Δηλαδή τον Σεμέδο, τον Ουσεϊνού Μπα και τον Σισέ.

Ο Τζολάκης θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ οι Λαλά, Ρέαμπτσιουκ θα καλύψουν τη δεξιά και την αριστερή πλευρά, αντίστοιχα. Σύμφωνα πάντα με όσα έγιναν σήμερα στο προπονητικό του Ρέντη, οι Κούντε και Καμαρά θα καλύψουν το κέντρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Μασούρας θα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά, ο Βαλμπουενά στην αριστερή, ενώ για τη γραμμή κρούσης ο Χασάν έχει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού. Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή βρίσκονται και οι Βατσλίκ, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.