Quantcast

Έτσι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να προσανατολίζεται σε σχήμα... copy paste με Φόρεστ για το αυριανό πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” κόντρα στην αγγλική ομάδα παρέταξε τους παίκτες του με 4-2-3-1. Ο Σα κάθισε κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο και Τσιμίκα (σ.σ. πιθανότητες έχει και ο Κούτρης για βασικός αριστερός μπακ). Οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα στα άκρα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο. Ο Πορτογάλος εξακολουθεί να προσανατολίζεται στην ίδια ενδεκάδα με ένα ερωτηματικό, εκείνο του ενός χαφ και το εάν τελικά θα είναι ο Μπουχαλάκης ή θα παίξει ο Καμαρά.

Θυμίζουμε τους εκλεκτούς του Πορτογάλου τεχνικού: Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί και Ντουρμισάι.