Quantcast

Ευκαιρία να ξαναμπεί στο κόλπο του τίτλου ο ΠΑΟΚ - Ενδεκάδα... μυστήριο με Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19:30) τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League 1.

Ουσιαστικά πρόκειται για κάτι σαν ευκαιρία για τους ασπρόμαυρους, ώστε να ξαναμπούν στο κόλπο του τίτλου, από την άποψη ότι έχουν την ευκαιρία να μειώσουν τη βαθμολογική διαφορά από τους ερυθρόλευκους στους 7 βαθμούς.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ανατρέπει τα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας και Σβαμπ. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Τζόλης, με τον Σφιντέρσκι να είναι στην κορυφή.

Αν, πάντως, ο Γιαννούλης είναι τελικά σε θέση να ξεκινήσει, θα είναι στα αριστερά της άμυνας και ο Βιεϊρίνια θα μετακινηθεί στα δεξιά, ενώ στην επίθεση θέση διεκδικεί και ο Κρμέντσικ αντί του Σφιντέρσκι. Για βασικός «παίζει» και ο Ουάρντα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κρέσπο, Περέιρα, Νινούα, Μουργκ και Λάμπρου.