Quantcast

EuroLeague: Κορυφαίος προπονητής ο Μπαρτζώκας - Η φάση της σεζόν ανήκει στον Κώστα Σλούκα - Με Βεζένκοφ η κορυφαία πεντάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο καλύτερος προπονητής για τη σεζόν 2021-22 στη EuroLeague!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ως κορυφαίος έπειτα από ψηφοφορία των συναδέλφων του στη διοργάνωση, κάτι που βέβαια δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτό το βραβείο.

Σε μία στιγμή γεμάτη συμβολισμούς, μάλιστα, το βραβείο «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» έδωσε στον Γιώργο Μπαρτζώκα η Νένα Ίβκοβιτς, σύζυγος του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, του συγχωρεμένου Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Είναι μία συγκινητική στιγμή που πήρα το βραβείο από τη σύζυγο του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Υπάρχουν εδώ πολλοί καλοί προπονητές και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον σύλλογο. Είναι μία τιμή για μένα», δήλωσε ο Μπαρτζώκας.

 Η φάση της σεζόν ανήκει στον Σλούκα

Ως η κορυφαία φάση (Magic Moment) της φετινής σεζόν στη EuroLeague ψηφίστηκε το buzzer beater νικητήριο τρίποντο του Κώστα Σλούκα στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές, με τον 32χρονο γκαρντ να παραλαμβάνει το βραβείο στην τελετή που διεξάγεται στο Βελιγράδι!

Θυμηθείτε το τρίποντο του Σλούκα:

Με Βεζένκοφ η κορυφαία πεντάδα της EuroLeague

Ο Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού, ο Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές, ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό, ο Νίκολα Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα και ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν την κορυφαία πεντάδα της σεζόν στη EuroLeague και τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων στο Βελιγράδι.

Ο Βεζένκοβ αγωνίστηκε σε 36 ματς της EuroLeague και είχε 13.7 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 17.8 βαθμούς στο PIR, ενώ σούταρε με 67% στα δίποντα, 38% στα τρίποντα και 84% στις βολές.

Με πληροφορίες από filathlos.gr