Quantcast

Europa Conference League: «Σφράγισε» την πρωτιά η Αλκμάαρ, σκόραρε ο Παυλίδης - Βίντεο

Στο δεύτερο "πιάτο" της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League, δεν περιελάμβανε ανατροπές, όσον αφορά τις ομάδες που εξασφάλισαν την πρώτη θέση στον 5ο, 7ο και 8ο όμιλο, καθώς οι Αλκμάαρ (με "χρυσό" σκόρερ τον Βαγγέλη Παυλίδη), Σίβασπορ (παρά το αυτογκόλ του Δημήτρη Γούτα) και Σλόβαν Μπρατισλάβας πήραν τα αποτελέσματα που ήθελαν κόντρα στις Ντνίπρο (2-1), Σλάβια (1-1) και Ζαλγκίρις (2-1) αντίστοιχα, κερδίζοντας την απευθείας πρόκρισης στους "16" της διοργάνωσης.

 

Η μοναδική, μεγάλη αλλαγή στο βαθμολογικό πίνακα, συντελέστηκε στον 6ο όμιλο, όπου η Γάνδη έκανε... πάρτι απέναντι στη Μόλντε, τη νίκησε εύκολα με 4-0 με τα γκολ των Χιούλσαργκερ, Γκοντό, Κουμς και Κάιπερς (πέναλτι) και την προσπέρασε στη βαθμολογία, παίρνοντας στο φίνις το "εισιτήριο" για τα play off του Europa Conference League.

 

Στο "AFAS Stadion", με διαιτητή τον Έλληνα διεθνή ρέφερι Αναστάσιο Παπαπέτρου, η Αλκμάαρ βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε απέναντι στην Ντνίπρο με τον Όντγκααρντ (8'). Οι Ουκρανοί που έπαιζαν τα... ρέστα τους για την πρωτιά ισοφάρισαν στο 40' με τον Ντόβμπικ, όμως την τελευταία... λέξη την "είπε" ο Παυλίδης, ο οποίος επέστρεψε μετά από απουσία δύο μηνών (πέρασε ως αλλαγή στο 46') και στο 87' χάρισε τη νίκη και την πρωτιά στην ολλανδική ομάδα.