Quantcast

Europa League: Οι αγώνες που κρίνουν την πρόκριση

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και στα 16 παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Οι όμιλοι του Champions League ολοκληρώθηκαν και σήμερα είναι η σειρά του Europa League και του Conference League.

Στο Europa League οι πρώτες ομάδες των ομίλων προκρίνονται απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Οι δεύτερες θα αγωνιστούν στην ενδιάμεση φάση και θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες που πήραν την τρίτη θέση στους ομίλους του Champions League. Οι τρίτες θα συνεχίσουν στο Conference League.

Πολλά είναι τα παιχνίδια που έχουν μεγάλη βαθμολογική σημασία και κρίνουν την πρόκριση.

Ξεχωρίζουν οι αγώνες Ρόμα-Λουντογκόρετς στον 3ο όμιλο, Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ-Ουνιόν Βερολίνου και Μπράγκα-Μάλμε στον 4ο όμιλο, Μίντιλαντ-Στουρμ Γκρατς και Φέγενορντ-Λάτσιο στον 6ο όμιλο, Καραμπάκ-Φράιμπουργκ στον 7ο όμιλο, Τραμπζονσπόρ-Φερεντσβάρος και Μονακό-Ερυθρός Αστέρας στον 8ο όμιλο.

Σε όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Weekly Passαπό το Pamestoixima.gr                    

To Pamestoixima.gr προσφέρει και την προωθητική ενέργεια Weekly Pass*. Με το Weekly Pass από το Pamestoixima.gr παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (19:45) το τελευταίο του παιχνίδι στο Europa League, εντός έδρας με την Ναντ και θέλει να ολοκληρώσει με νίκη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Η Ναντ έχει ελπίδες για την 2η θέση στον 7ο όμιλο. Για να την κατακτήσει και να συνεχίσει στο Europa League πρέπει να κερδίσει στο Καραϊσκάκη και παράλληλα να μην πάρει τη νίκη η Καραμπάκ στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Φράιμπουργκ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Ολυμπιακός-Ναντ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις σε ειδικά στοιχήματα επιλεγμένων αγώνων

Δείτε τις προσφορές για σημερινά παιχνίδια του Europa League:

  • Ολυμπιακός-Ναντ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Γουσέφ Ελ Αραμπί.
  • Σοσιεδάδ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
  • Φέγενορντ-Λάτσιο: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.
  • Καραμπάκ-Φράιμπουργκ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Άρσεναλ-Ζυρίχη: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι.
  • Μπόντο Γκλιμτ-Αϊντχόφεν: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.