Quantcast

Φερέιρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε» - Δύο διλήμματα ενόψει Κράσνονταρ

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστικά το μυαλό του στον αυριανό (30/9, 22:00) «τελικό» της Τούμπας με την Κράσνονταρ.

Πρόκειται για τη ρεβάνς του 2-1 της Ρωσίας και ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να περάσει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα προετοιμάζει τους παίκτες του κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, και σε νέα ομιλία του προς αυτούς αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης, τονίζοντας πως μπορούν να τα καταφέρουν, αρκεί να δώσουν το 100% κόντρα στη ρωσική ομάδα.

Συγκεκριμένα, τόνισε στους ποδοσφαιριστές του: «Όλα εξαρτώνται από εμάς. Η πρόκριση είναι στο χέρι μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ματς και τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσετε όλα».

Για τις πληροφορίες που θέλουν την Κράσνονταρ να έχει προβλήματα μετά το παιχνίδι με τη Σότσι, ο Φερέιρα υπογράμμισε: «Όποιος και να παίξει από τον αντίπαλο, θα τα δώσει όλα. Δεν έχουν τόση σημασία τα πρόσωπα σε τέτοια παιχνίδια».

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και υπάρχουν δύο διλήμματα: Κρέσπο ή Ουαγκέ για το δεξί άκρο της άμυνας και Τσόλακ ή Τζόλης για την κορυφή της επίθεσης.