Φερστάπεν και Ρικιάρντο συνεχάρησαν τον Χάμιλτον

 Ο Μαξ Φερστάπεν και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, εξέφρασαν τον σεβασμό τους για τον Λιούϊς Χάμιλτον, ο οποίος στο Γκραν Πρι του Νιρμπουρνιγκ, έφθασε στις 91 νίκες στην Φόρμουλα Ενα και «συγκατοικεί» στην κορυφή του σχετικού πίνακα, με τον θρυλικό, Μίκαελ Σουμάχερ.

Μετά το τέλος του Γκραν Πρι του Αϊφελ, ο Φερστάπεν και ο Ρικιάρντο, οι οποίοι κατέλαβαν την 2η και την 3η θέση, αντίστοιχα, τοποθετήθηκαν σχετικά με το εντυπωσιακό επίτευγμα του Βρετανού «πιλότου».

«Είναι απλά όμορφο», σχολίασε ο Φερστάπεν και πρόσθεσε: «Ενα απίστευτο επίτευγμα, γιατί νομίζω ότι όλοι πίστευαν πως θα ήταν αδύνατο να επιτύχει κάποιος, ξανά, 91 νίκες, σωστά; Είναι λοιπόν, πολύ εντυπωσιακό και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν περισσότερες νίκες για τον Λιούϊς και πιθανώς και πρωταθλήματα. Θα γίνει πολύ δύσκολο να τον ξεπεράσει κάποιος».

Από την πλευρά του, ο Ρικιάρντο, τόνισε: «Χατ τρικ! Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Ένα τέτοιο επίπεδο συνοχής για πάνω από δέκα χρόνια, κάθε εβδομάδα, χρόνο με το χρόνο, σίγουρα δεν είναι εύκολο. Εμείς οι οδηγοί μπορούμε να το δούμε αυτό. Μπορεί να έχεις την ομάδα και το αυτοκίνητο για να κερδίσεις, αλλά είναι πιό εύκολο να το λες, παρά να το κάνεις. Μεγάλος σεβασμός».